DRILLENISSE

 

Her har I mig så!! Jeg hedder Drillenissen. jeg er julemandens hjælper – og jeg ELSKER at drille alle i december måned – og nogle gange, andre tider på året, selvom det er STRENGT forbudt!

Tag mig med hjem og spred glæde i familien – hver dag i december – hvor jeg kan finde på alt muligt skørt. Lad os sammen sprede glæde og julehygge i december måned!

Her sidder jeg i lygten på loftet og planlægger nogle af alle mine drillerier…..

Jeg ønsker jer alle en rigtig glædelig december – og naturligvis… en God Jul… 🙂

Her er nogle af mine gode minder:

Jeg har et crush på en ret flot cigar… Jeg har en plakat hængende under misteltenen på mit loft, som jeg vist er kommet til at kysse et par gange. Jeg har også friet til hende, men hun har ikke svaret endnu.

Er der en ting jeg elsker, så er det pebernødder! Mmmmm…. Og nogle gange kommer jeg også til at hoppe rundt i dem – og den ene gang faldt jeg i søvn fordi jeg var så mæt. Det opdagede familien, Det var ikke så populært…

Når man nu er blevet sådan en kendis, som jeg er blevet (!)… så skal man jo på en såkaldt photoshoot… Jeg drillede lidt, men så sad jeg fast i hullet… Ikke videre smart. og ikke et ord om, at jeg har spist for mange pebernødder…TAK!

Årh, gode ferieminder fra i sommer. Jeg var i New York – Over There…. Jeg fik en god snak med en nisse-kollega forklædt som brandhane i sommervarmen, afprøvede om politiets afspærringer kan bruges som balance-bom (det kan de, – men kun for små nisser som mig…), og jeg fik også fejret 4. Juli.

Ventetid er den værste. Især den i november. Jeg har ventet 11 måneder på at måtte drille igen, og jeg har SÅ mange gode ideer og er SÅ klar… at det ikke er til at holde ud. Men så bruger jeg ventetiden til at blive en Fit-Nisse – det kræver faktisk en ret god fysik at holde til alle drillerierne i december.

I november kan jeg heldigvis fordrive tiden lidt med at deltage i nogle rimelig sjove julefrokoster. Der har jeg oplevet en del, bl.a. mødte jeg en god cigar – og så siger jeg ikke mere…

Okay…. note til mig selv…. dumt at kælke i gyngestolen. Rigtig dumt. Der mistede jeg min stjerne i sneen og måtte lede længe, før jeg fandt den. Men på min kælk – der er det sjovt!

Efter en lang drille-december er der noget jeg VIRKELIG trænger til. Og det er FERIE! Og gerne under varmere himmelstrøg. Her får I et lille feriepostkort – nu lader jeg op og bliver klar til næste års drillerier i december.