Historien om drillenissen

 

Drillenissen blev født i 1700-og-hvidkål. Det gik så stærkt, og de måtte løbe fra katten, så han nåede aldrig at få et navn. Derfor begyndte han at drille…. I gamle dage boede han på lofter rundt omkring på gårdene, og drak kattens mælk og drillede musene. Og ikke mindst drev han bonden til vanvid. Han dansede rundt om natten og trampede så hårdt i gulvet, at bonden og hans kone vågnede hele tiden, så de fik aldrig gjort deres arbejde i tide inden juleaften.

Det så julemanden når han kom forbi med gaverne juleaften, og han besluttede, at han måtte gøre noget. Julemanden gav ham den magiske julestjerne i hånden og gjorde ham til sin hjælper i hele december måned. Hvis Drillenissen ikke får masser af kærlighed og kram – og især opmærksomhed – så begynder han at drille… Sådan var det dengang – og sådan er det i dag.

Da Drillenissen mødte julemanden og fik sin magiske stjerne

Drillenissen blev Julemandes hjælper.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drillenissen bidrager helt naturligt til julehyggen på trods af, at han på samme tid kan være meget uartig og fræk.

Den magiske julestjerne rapporterer direkte til julemanden, så husk at give Drillenissen masser af kærlighed og kram og især opmærksomhed i december måned.

Drillenissen er klar til at gøre julen endnu mere festlig og sjov. Han overrasker ofte hver eneste dag og laver masser af ”ulovligheder”. Brug ham som et sjovt alternativ til kalendergaver, og lad ham lave unoder til glæde for børn og barnlige sjæle.

 

Rigtig god fornøjelse