Karton

Karton er en klassiker, der har eksisteret i jule-krea-billedet i mange år. Men nu findes det også i både metallic og glitter. Disse ark er oplagte til at lave de flottede gaveæsker af. Se blot her:

    

Download skabelon til æskerne her:

Gaveæske med elipseformede
Oval gaveæske
Firkantet gaveæske med låg
Stjernerne

Andre gaveæsker lavet af klassisk karton, kopipapir,designpapir fra hobbypose og stjernestrimler – samt en pen til at doodle lidt med:

   

I den klassiske ende, er de farvede karton ark altid et hit hos børn. Vi har her ladet os inspirere af børnehænder – og fødder – og brugt dem som skabeloner. Har du ikke et barn, du kan tegne hånd eller fod af fra, findes der også silhouetter/aftryk på nettet, som kan bruges som skabelon.

Her følger lidt andre ting, man kan lave i karton. Nogle ting er billeder taget direkte af de ting, børnene kommer hjem fra skolen… og de kan sagtens være med – se bare her under:

Hvem kan stå for denne muse-uro til vinduet?

 

 

Prøv at se alle de forskellige udtryk der kom ud af den samme skabelon i 3.A. før jul:

Jeg var så heldig at få lov at være med – og lavede min egen:
    

   

Nissefar og nissemor uro:

  

Nisseophæng, lys, engle – mange muligheder:

  

  

 

  

  

Og ja… denne sidste vinder måske ikke en skønhedskonkurrence, men den vinder alles hjerter i nuttethed. Og tro nok lige, at lille Magnus var stolt, hver gang han gik forbi den på træet. Det er den slags der tæller. Ikke om træet kan tåle at blive fotograferet til et boligmagasin.

Rigtig god fornøjelse med de kreative udfoldelser.